Spotrepair

potrepair is een schadehersteltechniek voor kleine beschadegingen, zoals krassen en kleine deuken. Daar waar het in het verleden noodzakelijk was om  voor een kleine schade een compleet deel te spuiten, kan tegenwoordig vaak worden volstaan met het plaatselijke hetstellen van de schade.

Bij spotrepair wordt er geplamuurd (indien nodig), geschuurd en gespoten met een kleine spuit, zonder gebruik te maken van een spuitcabine. De lak wordt vervolgens gedroogd met infrarood.

 

De lakkleur wordt zorgvuldig geindentificeerd, zodat achteraf niets meer van de schade is te zien. Door het gebruik van nevelarme lakspuiten is de techniek niet schadelijk voor het milieu. Spotrepair is een voordelige manier om kleine schades professioneel te herstellen. De herstelwerkzaamheden kunnen wij ook op locatie uitvoeren met onze mobiele service.Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Edwin op 06-54372647 of vul het contactformulier in

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor uw schade? Neem dan contact op met Edwin op 06-54372647 of vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met u op en u ontvangt van mij dan spoedig een scherpe aanbieding.