Polijsten

Lakschade

Lichte krassen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij het verkeerd wassen van de auto. Ook door vogeluitwerpselen kan de lak van uw auto beschadigd raken, waarna door de brandende zon een vlek in de lak ontstaat. Of struiken en heggen langs parkeerplaatsen laten nogal eens lelijke sporen na op de lak van uw auto.

Door de lak licht op te schuren en vervolgens te polijsten zijn deze lichte krassen vaak te verwijderen. Door uw auto te laten polijsten behoudt de lak zijn glans en oorspronkelijke kleur. Regelmatig polijsten voorkomt ook roestvorming.

Is de lak van uw auto dof geworden? Dit kunnen wij verhelpen door de auto plaatselijk of geheel te polijsten.

Doffe koplampen

Tegenwoordig worden de meeste koplampen gemaakt van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating door weersinvloeden en vuil van de weg.

Tot voor kort was vervanging van verweerde koplampen de enige oplossing met een kostenplaatje van enkele honderden euro’s per koplamp. Tegenwoordig zijn er producten waarmee koplampen  worden gepolijst, waarna deze van een was- of siliconenlaagje worden voorzien.

 

 

Tegenwoordig worden de meeste koplampen gemaakt van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating door weersinvloeden en vuil van de weg. Tot voor kort was vervanging van verweerde koplampen de enige oplossing met een kostenplaatje van enkele honderden euro’s per koplamp. Tegenwoordig zijn er producten waarmee koplampen worden gepolijst, waarna deze van een was- of siliconenlaagje worden voorzien.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor uw schade? Neem dan contact op met Edwin op 06-54372647 of vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met u op en u ontvangt van mij dan spoedig een scherpe aanbieding.