Overig herstel- en spuitwerk

Naast schadeherstel werkzaamheden aan voetuigen verzorgt Klein Schadecentrum Purmerend al enkele jaren herstel- en spuitwerkzaamheden aan andere objecten, zoals keukens, meubels, radiatoren, deuren en kozijnen.

Keukens

Er zijn meerdere goede redenen om uw keuken te laten overspuiten. Denk aan:

  • U heeft een woning gekocht en de kleur van de keuken sluit niet aan bij uw interieur(wensen);
  • De folie van uw keuken(kastjes) laat los;
  • Uw keuken is nog in een goede staat, maar u bent uitgekeken op de kleur;
  • U wilt uw huis verkopen, echter de keuken ziet er niet fraai (meer) uit;
  • U heeft niet voldoende budget voor een nieuwe keuken.

Kom langs voor een vrijblijvend advies!

Meubels

Uw meubels laten spuiten biedt diverse voordelen. Het belangrijjkste voordeel is dat u uw interieur opfrist zonder dure nieuwe meubels aan te schaffen. Bent u uitgekeken op uw kast, de stoelen, de  tafel, de eethoek of uw tuinset, maar mankeren de meubels eigenlijk nog niets? Het is dan zonde om veel geld uit te geven aan nieuwe meubels. Laat ze eenvoudig snel en voordelig spuiten!

Deuren en kozijnen

De deur is het visitekaartje van uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Het is dan ook belangrijk dat uw deur strak in de lak staat. Vaak is het niet goed mogelijk om de deur echt mooi te krijgen door deze te schilderen. Klein Schadecentrum Purmerend spuit alle soorten deuren in zijn eigen stofvrije spuitcabine. Door het coaten in deze beschermde omgeving kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Radiatoren

Gaan uw radiatoren er wat slechter uitzien en kunnen deze een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u de radiator in de kinderkamer laten meespuiten in de kleur van de muren? Dan is radiatoren spuiten de oplossing. Uw radiatoren kunnen in alle kleuren worden gespoten. Van Ral kleuren en metallics, tot echte metalen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Edwin op 06-54372647 of vul het contactformulier in.