Over ons

Klein Schadecentrum Purmerend is opgericht door Edwin Piet en in 2010 gestart met kleinschade herstel.  De dienstverlening bestond uit spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Mijn klanten waren autodealers en de werkzaamheden werden uitgevoerd met behulp van een mobiele unit.

Na een half jaar merkte ik dat er ook particuliere vraag kwam naar goedkopere schadereparatie, als alternatief voor de door schadebedrijven gehandhaafde traditionele dure reparatie’s!

Ik heb vervolgens een vaste locatie geopend naast mijn mobiele unit. Op deze vaste locatie konden particulieren terecht konden voor (uitsluitend) klein schadeherstel. Door een grote toename van het aantal klanten ontstond de behoefte aan een ruimere bedrijfslocatie. Dit heeft in 2013 geleid tot een verhuizing naar een groter pand in industriegebied de Baanstee.

In dit grotere pand kon ik naast kleine schade’s nu ook wat grotere schade’s repareren. Hiervoor heb ik een spuitcabine laten plaatsen. Behalve groot schadeherstel had ik de mogelijkheid om naast auto’s en bussen ook andere spuitwerkzaamheden uit te voeren, zoals het spuiten van keukens. Mijn specialisme is klein schadeherstel en hierin probeer ik mij te onderscheiden van mijn concurrenten.

In 2016 heb ik een pand kunnen kopen aan de Nijverheidsweg 20 in purmerend van waaruit ik vanaf 1 juni 2016 met veel plezier mijn diensten aanbied.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Edwin op 06-54372647 of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor uw schade? Neem dan contact op met Edwin op 06-54372647 of vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met u op en u ontvangt van mij dan spoedig een scherpe aanbieding.