Schadeherstel

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Of het nu een licht of een zwaarder schadegeval betreft, wij maken uw auto weer snel en vakkundig als nieuw.

Klein Schadecentrum Purmerend is een Focwa- en RDW erkend herstelbedrijf. Wij bieden u een compleet pakket aan producten en diensten, gericht op schadeherstel voor alle merken personen- en bedrijfsauto’s.

Wij zorgen voor een correcte expertise en een perfecte schadeherstelling. Hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service bij ons vanzelfsprekend.

In onze professionele werkplaats zorgen wij voor uitdeuken, montage van nieuwe onderdelen en overspuiten. Uw bedrijfsbus, auto of motor gaat weer ‘als nieuw’ de weg op. U kunt na onze reparatiewerkzaamheden niet zien dat uw voertuig schade heeft gehad.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Edwin op 06-54372647 of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor uw schade? Neem dan contact op met Edwin op 06-54372647 of vul het contactformulier in. Ik neem dan contact met u op en u ontvangt van mij dan spoedig een scherpe aanbieding.